Google+ Om bloggen : Operator's Lab

Om bloggen

Velkommen til min blog.


På opgave
Jeg hedder Martin og har sat Operator's Lab i verden med et ønske om, at skabe et sted hvor du - gratis og uden reklamer - kan få lidt inspiration med på vejen i din træning mod funktionel styrke, og særligt mod optagelsesprøver i Forsvaret, Hjemmeværnet, og Politiet.

Min baggrund er bl.a. fra Forsvaret, herunder Hærens Patruljekursus i 2003, Protection Team uddannelsen i 2009 og efterfølgende udsendelse til i Irak. Endvidere har jeg været medlem af Hjemmeværnet i +15 år, hvoraf ca. 7 år fløj afsted med patruljetjeneste. 

I mange år har jeg trænet med fokus på funktionel styrke og udholdenhed, som kunne omsættes direkte til mit arbejde i Hæren og Politiet.


Hvad skrives der om, og hvornår?
Bloggen opdateres ca. en gang om måneden. Oftest om søndagen. Dog har virkeligheden det med at sætte ind nogle gange. Men der skal nok komme noget til dig .. bare lidt senere.

Jeg skriver primært om 2 emner. Det ene er træning i relation til funktionel styrke. Det andet er indlæg med temaet: "Under Radaren" som er indlæg som ikke handler om træning, men blandet indhold i relation til militær og politi.


No Bullshit træning
Omkring indholdet på bloggen, så har jeg ikke "opfundet den dybe tallerken". Det du kan læse om her, er ofte produktet af noget jeg selv har støvet op og efterfølgende har prøvet af. Derfor finder du heller ikke eksotisk træning her. Det gennemgående tema er "no bullshit træning" og med det mener jeg: træning som lægges op på bloggen skal kunne omsættes til at være gavnligt for de gode mænd og kvinder der arbejder hårdt ude i den skarpe ende af dansk udenrigspolitik eller som prøver at sikre trygheden i Danmark - sidstnævnt tænker jeg på Politi og Hjemmeværnet. Alle træningspas som bliver udgivet på bloggen, har jeg selv prøvet af inden da.


Workout, Træningsforslag, WOD, CrossFit og Cirkeltræning - kært barn, mange navne.
Over årene har jeg selv søgt en del på nettet og deltaget i forskellige træningsseminarer, for at få inspiration til den helt rigtige træning

I det eventyr er jeg flere gange, ligesom du sikkert også er, stoppet op med en fornemmelse af, at være mere forvirret end da jeg gik i gang. Der er efterhånden uendeligt med materiale om træning, og det kan være svært at finde en retning. Hvad du gør er op til dig, men her er retningen i hvert fald, at træningen skal kunne omsættes med det samme, således du kan starte umiddelbart efter at have læst indlægget.


Flere træninger/WODs er skrevet på engelsk, for det gør det lidt lettere at søge øvelserne frem på Youtube, end hvis jeg havde lavet en fix danish-dynamite-oversættelse. Siden 2014 har jeg dog at skrevet flere træninger på dansk. Det er lidt mere brugervenligt til de læsere som kan have lidt svært ved det engelske, og det tages der naturligvis hensyn til.


Døren er altid åben.
Hvis du har forslag til ændringer vedrørende bloggen eller indlæg, at du altid mere end velkommen til at rette henvendelse - du bliver ikke den første. Du kan skrive i kommentarfeltet i forlængelse af indlæggene, eller du skrive til mig direkte:


operatorslab@gmail.com

Er du i et træningsforløb mod f.eks. Politiskolen, Jægeraspirantkursus eller Frømandskorpsets Elevskole, og mangler en retning eller en kommentar til din træning, så skriv endelig... du bliver ikke den første.


God træning.

/Martin


Og her kommer det med småt..

Reklamer, Facebook, økonomi og min baggrund.
På denne blog finder du ikke store reklamer, Facebook knapper mv. Denne blog skal være reklamefri, og jeg vil ikke have nogen form for indtjening, for på den måde kan jeg selv vælge hvad der skal skrives. Jeg modtager ingen kommision mv. (økonomisk støtte) og er ikke interesseret i det. Så er du ude med tegnebogen for at finde spalteplads til dine reklamer .. så pænt nej tak.

Jeg har aldrig været Jægersoldat, Frømand, Sirus-patruljemand, eller gjort tjenste i SSR. Nogen har spurgt - så nu er det på plads.